AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusNieuwsRoutes

‘British Airways schrapt vluchten naar New York door Coronavirus’

British Airways heeft aangekondigd meerdere vluchten naar New York te schrappen vanwege de beperkte vraag naar vliegreizen die door het uitbreken van het coronavirus is ontstaan. De maatschappij schrapt eind maart twaalf retourvluchten tussen Londen en New York.

Schrappen

Naast de twaalf retourvluchten naar New York schrapt British Airways ook 204 retourvluchten vanuit Londen naar verschillende Europese bestemmingen. Ook de Europese vluchten worden geannuleerd door een gebrek aan boekingen.

Wijzigen

British Airways en American Airlines schrapten eerder al de wijzigingskosten voor tickets die begin maart worden gekocht. Zo willen de airlines reizigers de mogelijkheid geven om hun vlucht om te boeken, mochten zij vanwege het coronavirus hun reis toch willen uitstellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/