fbpx
CoronavirusFrequente reizigersKLMNieuwsNL Nieuws

KLM schrapt tijdelijk wijzigingskosten

KLM schrapt de wijzigingskosten voor tickets die tussen 4 en 31 maart worden gekocht voor vliegreizen tot en met 31 mei.

Wijzigen

Als de reiziger gebruik wil maken van het wijzigen, dan moet de nieuwe vertrekdatum voor 31 mei zijn. Reizigers die later willen vertrekken dan 31 mei, krijgen een voucher die één jaar geldig is. Op deze manier probeert KLM klanten vertrouwen te geven om te boeken, mochten zij vanwege het coronavirus toch hun vlucht willen uitstellen.

Kosten

Veel andere maatschappijen schrappen ook tijdelijk de wijzigingskosten om reizigers over de streep te trekken en vertrouwen te geven om te boeken. Zo schrapt American Airlines de wijzigingskosten voor tickets die worden geboekt tussen 1 en 16 maart en British Airways verkoopt tussen 3 en 16 maart tickets met de optie om kosteloos om te boeken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button