Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsRoutesSamenwerking

KLM via codeshare naar Schotse eilanden

KLM en Loganair starten een codeshare-overeenkomst. Deze moet op 29 maart van start gaan.

Codeshare

Dankzij de codeshare kunnen KLM-klanten gebruik maken van vluchten van Loganair naar de Schotse Orkney en Shetland eilanden en de eilandengroep Buiten-Hebriden. Loganair sluit aan op het netwerk van KLM op routes naar Aberdeen, Edinburgh, Glasgow en Inverness.

Samenwerking

“We kijken uit naar de samenwerking met Loganair, waarmee we ons netwerk in het noorden van het Verenigd Koninkrijk versterken. We hebben in Loganair een zeer betrouwbare partner gevonden, waarmee we passagiers meer overstapmogelijkheden en extra bestemmingen kunnen bieden in dit prachtige deel van Schotland”, aldus Jan Vreeburg, directeur allianties bij KLM.

Vooruitgang

“We hebben een geweldige werkrelatie met KLM en deze codeshare-overeenkomst is een natuurlijke vooruitgang. We kijken ernaar uit om nog veel meer KLM-passagiers op onze vluchten aan te laten sluiten met de mogelijkheid om onze highlands, eilanden en het bredere Loganair-netwerk te bezoeken”, zegt Kay Ryan, CCO bij Loganair.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/