fbpx
FinancieelFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

KLM via codeshare naar Schotse eilanden

KLM en Loganair starten een codeshare-overeenkomst. Deze moet op 29 maart van start gaan.

Codeshare

Dankzij de codeshare kunnen KLM-klanten gebruik maken van vluchten van Loganair naar de Schotse Orkney en Shetland eilanden en de eilandengroep Buiten-Hebriden. Loganair sluit aan op het netwerk van KLM op routes naar Aberdeen, Edinburgh, Glasgow en Inverness.

Samenwerking

“We kijken uit naar de samenwerking met Loganair, waarmee we ons netwerk in het noorden van het Verenigd Koninkrijk versterken. We hebben in Loganair een zeer betrouwbare partner gevonden, waarmee we passagiers meer overstapmogelijkheden en extra bestemmingen kunnen bieden in dit prachtige deel van Schotland”, aldus Jan Vreeburg, directeur allianties bij KLM.

Vooruitgang

“We hebben een geweldige werkrelatie met KLM en deze codeshare-overeenkomst is een natuurlijke vooruitgang. We kijken ernaar uit om nog veel meer KLM-passagiers op onze vluchten aan te laten sluiten met de mogelijkheid om onze highlands, eilanden en het bredere Loganair-netwerk te bezoeken”, zegt Kay Ryan, CCO bij Loganair.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button