Frequente reizigerNieuwsVliegvelden

Lufthansa Groep verhuist naar Berlijn Brandenburg

Lufthansa en dochters Austrian, Swiss, Eurowings en Brussels Airlines verhuizen in november van Berlijn Tegel naar Brandenburg. De nieuwe Duitse luchthaven moet op 31 oktober 2020 de deuren openen, jaren later dan gepland.

Verhuizing

De laatste vlucht van Lufthansa vanaf Tegel is vlucht LH1955 naar München, op 7 november. De eerste vlucht voor Lufthansa op Brandenburg staat gepland voor 8 november naar Frankfurt. Austrian, Swiss en Brussels Airlines starten ook vanaf 8 november op Brandenburg. Eurowings vliegt vanaf 4 november vanaf het nieuwe vliegveld.

Wijzigingen

De wijzigingen zijn ook al doorgevoerd in de boekingssystemen. De huidige luchthaven Schönefeld wordt na de opening van BER Terminal 5. Vanaf 31 maart krijgen alle huidige terminals op Schönefeld een nieuwe naam, om latere verwarring te voorkomen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close