Editors choiceFrequente reizigerNieuwsStaking

Opnieuw stakingen in Frankrijk deze week; mogelijk verstoringen vliegverkeer

Opnieuw zijn er stakingen in Frankrijk aangekondigd om te protesteren tegen de pensioenhervormingen. Dat leidt mogelijk tot vluchtverstoringen. KLM en partners Air France en Delta Air Lines bieden daarom de mogelijkheid om tickets gratis om te boeken.

Omboeken

De stakingen zijn aangekondigd voor donderdag 5 maart tot en met zondag 8 maart. Als de vlucht van KLM of partners tussen die data plaatsvindt, dan is het mogelijk om de vlucht naar een andere datum te verplaatsen, zolang de nieuwe datum voor woensdag 11 maart is. Het ticket moet wel gekocht zijn voor woensdag 4 maart.

Staking

Franse werknemers, waaronder die van de Franse luchtverkeersleiding, hebben al meerdere keren gestaakt in de afgelopen maanden. Zij protesteren tegen de pensioenhervormingen. De Franse president Macron wil de pensioenregelingen in Frankrijk gelijktrekken. Momenteel zijn er namelijk 43 verschillende pensioenregelingen. Dit aantal wil hij terugbrengen naar één. In Frankrijk is hier veel ophef over ontstaan omdat veel mensen er hierdoor op achteruit gaan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close