fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuwsVeiligheid

SAS schrapt vluchten naar Noord-Italië en Hongkong

SAS Scandinavian Airlines schrapt alle vluchten naar Milaan, Bologna, Turijn en Venetië tussen 4 en 16 maart als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.

Short-haul

Passagiers kunnen hun geld terug krijgen of het ticket omboeken naar een andere datum. De maatschappij zegt de komende maanden ook te kijken of er nog meer van de short-haul capaciteit moet worden geschrapt, vanwege de lagere vraag naar vliegtickets.

Hongkong

De route naar Hongkong wordt ook tijdelijk opgeschort. Tussen 5 maart en 30 april zal die route niet meer worden uitgevoerd. In mei komt de vlucht weer terug, maar dan wel met een gereduceerde capaciteit. Shanghai en Beijing blijven vooralsnog tot 30 april geschrapt.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button