CoronaCoronavirusFrequente reizigerNieuwsVeiligheid

SAS schrapt vluchten naar Noord-Italië en Hongkong

SAS Scandinavian Airlines schrapt alle vluchten naar Milaan, Bologna, Turijn en Venetië tussen 4 en 16 maart als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.

Short-haul

Passagiers kunnen hun geld terug krijgen of het ticket omboeken naar een andere datum. De maatschappij zegt de komende maanden ook te kijken of er nog meer van de short-haul capaciteit moet worden geschrapt, vanwege de lagere vraag naar vliegtickets.

Hongkong

De route naar Hongkong wordt ook tijdelijk opgeschort. Tussen 5 maart en 30 april zal die route niet meer worden uitgevoerd. In mei komt de vlucht weer terug, maar dan wel met een gereduceerde capaciteit. Shanghai en Beijing blijven vooralsnog tot 30 april geschrapt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close