AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Tap binnenkort ook van Porto naar Kaapverdië

Tap Air Portugal vliegt vanaf 20 juni tussen Porto en Sal in Kaapverdië. Het is de eerste Kaapverdische route vanaf Porto, maar vanaf Lissabon vliegt de maatschappij al langer naar Kaapverdië.

Route

De route zal één keer per week worden uitgevoerd op zondag. De vlucht vanaf Porto vertrekt om 10:25 uur ‘s avonds en komt dan om 00:55 aan in Sal. De terugvlucht vertrekt om 01:45 ‘s nachts en komt om 07:55 uur aan in Porto.

Lissabon

Tickets voor de route zijn vanaf vandaag te koop. Vanaf Lissabon vliegt Tap Air Portugal naar vier Kaapverdische bestemmingen: Boa Vista, Sal, Praia, en Sao Vicente.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close