fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Delta minder naar Japan vanwege coronavirus

Delta Air Lines vermindert het aantal vluchten naar Japan tot 30 april vanwege de lagere vraag door het coronavirus. De route tussen Seattle en Osaka wordt helemaal opgeschort, maar moet in de zomer van 2021 wel weer terugkomen.

Wijzigingen

De wijzigingen gaan in op 7 maart voor vertrek vanaf Amerikaanse luchthavens en op 8 maart voor de terugvluchten vanaf Japanse vliegvelden. Tokio – Portland zal nog drie keer per week worden uitgevoerd, net als Nagoya – Detroit, Nagoya – HNL en Osaka – Honolulu. Tokio naar Atlanta en Minneapolis zal nog vijf keer per week worden uitgevoerd. Alle hiervoor genoemde vluchten worden nu nog dagelijks uitgevoerd.

Manila

De routes van Tokio naar Detroit, Los Angeles, Honolulu en Seattle blijven wel intact met een dagelijkse vlucht. Eigenlijk zou er op 29 maart een nieuwe route starten tussen Incheon en Manila, maar de opening daarvan is uitgesteld tot 1 mei.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button