fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuws

EasyJet neemt getroffen Flybe-reizigers mee

EasyJet wil reizigers die zijn getroffen door het faillissement van Flybe, tegemoet komen door hen tegen een speciaal tarief mee te nemen. “We betreuren het nieuws over Flybe ten zeerste en begrijpen dat hun klanten zich nu grote zorgen maken”, aldus de maatschappij.

Ticket

De airline heeft aangeboden om de getroffen passagiers te helpen door tot het einde van mei een speciaal tarief te bieden aan reizigers die al een Flybe-ticket hebben: “Passagiers kunnen vliegen voor een vaste ticketprijs van 72 euro, inclusief 15 kilo ruimbagage, op vertoon van een originele Flybe boekingsreferentie.”

Medewerkers

Ook medewerkers van Flybe wil EasyJet tegemoet komen. De maatschappij biedt op 5 en 6 maart gratis vluchten aan voor het personeel om ze naar huis te brengen. Alle getroffen passagiers die gebruik willen maken van het aanbod worden verzocht contact op te nemen met de klantenservice van EasyJet.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button