AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusFrequente reizigerNieuwsRoutes

Finnair schrapt nog meer vluchten vanwege coronavirus

Finnair schrapt nog meer vluchten vanwege de lagere vraag door het coronavirus. Op sommige routes wordt alleen de frequentie verminderd.

China

De opschorting van alle vluchten naar Guangzhou, Nanjing, Beijing Capital en Daxing, Shanghai en Xi’an wordt verlengd tot 30 april. De vlucht naar Hongkong zal nog maar één keer per dag vertrekken, in plaats van twee keer per dag.

Osaka

Ook worden er twee wekelijkse vluchten tussen Helsinki en Osaka geschrapt en tijdens het zomerseizoen (29 maart – 24 oktober) zal de route worden uitgevoerd met tien wekelijkse vluchten in plaats van twaalf.

Seoul

De dagelijkse vlucht naar Seoul wordt tussen 9 maart en 16 april geschrapt. Op 31 maart zou er een route worden geopend naar Busan, maar die wordt uitgesteld tot 1 juli. Tevens zal er tussen 9 maart en 7 april niet meer tussen Helsinki en Milaan worden gevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close