fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Loganair neemt aantal routes Flybe over

Loganair neemt een aantal belangrijke routes over van Flybe. Zo moeten de regionale luchthavens in het Verenigd Koninkrijk toch nog met elkaar verbonden blijven.

Routes

Het gaat om zestien routes vanaf de luchthavens van Aberdeen, Edinburgh, Glasglow, Inverness en Newcastle, welke geleidelijk worden heropend in de komende drie maanden. Loganair is al actief op de betreffende luchthavens. De maatschappij zegt 400 nieuwe vluchten per week te starten vanaf volgende week.

Faillissement

Vandaag viel het doek definitief voor Flybe. CEO Mark Anderson zegt er alles aan te hebben gedaan om Flybe te redden. Maar het lukte niet om het hoofd te bieden aan verschillende financiële uitdagingen. “Dat werd nog eens versterkt door de uitbraak van het coronavirus, wat de afgelopen dagen heeft geresulteerd in een significant lagere vraag naar vliegtickets”, aldus de maatschappij.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button