AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenFrequente reizigerIndustrieNieuws

Lufthansa en dochters annuleren alle vluchten naar Israël

Lufthansa, Swiss en Austrian Airlines schrappen alle vluchten van en naar Tel Aviv en Eiliat vanaf zondag 8 maart tot en met 28 maart.

Israël

De groep neemt het besluit nadat Israël veel mensen, waaronder reizigers uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, weigert binnen te laten in het land vanwege de uitbraak van het coronavirus. Vrijdag en zaterdag zijn er ook al wat vluchten geannuleerd naar Tel Aviv, maar daarbij gaat het om operationele omstandigheden, zegt Lufthansa.

Maart

Als gevolg van de lagere vraag naar vliegtickets schrapt Lufthansa ook nog eens 7100 Europese vluchten in maart, dat komt neer op 25 procent van het totaal aantal vluchten. Hierdoor staan er zo’n 150 vliegtuigen aan de grond, waaronder 125 short- en medium haul toestellen en 25 long-haul.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close