fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuwsVeiligheid

Alitalia schrapt vluchten vanaf Milaan

Alitalia schrapt alle vluchten vanaf Milaan Linate en Malpensa als gevolg van het coronavirus. De maatschappij schrapte afgelopen weken al meerdere vluchten vanwege het virus, net als veel andere airlines.

Milaan

Vanaf Linate zullen komende maand nog wel binnenlandse routes worden uitgevoerd. Een aantal internationale routes wordt overgeplaatst naar Rome Fiumicino. Op Milaan Malpensa worden alle routes geschrapt. De laatste vlucht die wordt uitgevoerd is AZ605, die op maandagochtend om 10:40 uur moet aankomen op Malpensa vanuit New York.

Rome

Het verbod op deze vluchten werd door de Italiaanse overheid afgevaardigd om verdere verspreiding van corona zoveel mogelijk in te perken. De vluchten zullen in ieder geval tot en met 3 april worden opgeschort. Het aantal vluchten tussen Venetië en Rome zal worden gereduceerd.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button