AirlinesBoeingNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

American Airlines leaset meer Dreamliners

American Airlines leaset 22 Boeing 787-8 Dreamliners van Boc Aviation voor lange termijn. Daarvoor heeft het tweetal aan het begin van deze week een contract ondertekend.

Levering

De toestellen moeten in 2020 en 2021 geleverd worden. American vliegt momenteel met twintig 787-8’s en 22 787-9’s. De gemiddelde leeftijd van de -8’s is 4,4 jaar en van de -9’s is dat 2,4 jaar.

Dreamliner

De maatschappij vliegt meerdere keren per week met een Dreamliner naar Schiphol. Aan het begin van dit jaar maakte American bekend een Boeing 787-9 in te zetten op de route tussen Texas en Amsterdam en op 9 januari vloog de maatschappij voor het eerst met een Dreamliner op de route tussen Amsterdam en Philadelphia.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/