fbpx
AirlinesBoeingNieuwsProfessionalVliegtuigen

American Airlines leaset meer Dreamliners

American Airlines leaset 22 Boeing 787-8 Dreamliners van Boc Aviation voor lange termijn. Daarvoor heeft het tweetal aan het begin van deze week een contract ondertekend.

Levering

De toestellen moeten in 2020 en 2021 geleverd worden. American vliegt momenteel met twintig 787-8’s en 22 787-9’s. De gemiddelde leeftijd van de -8’s is 4,4 jaar en van de -9’s is dat 2,4 jaar.

Dreamliner

De maatschappij vliegt meerdere keren per week met een Dreamliner naar Schiphol. Aan het begin van dit jaar maakte American bekend een Boeing 787-9 in te zetten op de route tussen Texas en Amsterdam en op 9 januari vloog de maatschappij voor het eerst met een Dreamliner op de route tussen Amsterdam en Philadelphia.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button