Frequente reizigerNieuwsRoutes

Bamboo Airways stelt eerste Europese route uit

Bamboo Airways heeft de eerste Europese route uitgesteld tot 26 april. Oorspronkelijk was het de planning om op 29 maart voor het eerst met een Dreamliner naar Praag te vliegen vanaf Hanoi.

Dreamliner

De route naar Praag moet op zondagen en woensdagen worden uitgevoerd. Met de 787-9 Dreamliner wil Bamboo ook een route naar München openen. Deze staat vooralsnog gepland voor juli 2020, vanaf Hanoi en Ho Chi Minh City. De route tussen Hanoi en München moet één keer per week worden uitgevoerd en de vlucht tussen Ho Chi Minh City en München twee keer per week.

Vloot

De Vietnamese maatschappij startte vorig jaar – na vier keer uitstel – met vliegen en is van plan om dit kwartaal de vloot uit te breiden tot dertig vliegtuigen. Eind 2020 wil de maatschappij vijftig toestellen hebben. Momenteel vliegt het voornamelijk met A320’s en A321’s. Sinds januari heeft de maatschappij ook Dreamliners in de vloot.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/