Frequente reizigerNieuwsRoutes

Bamboo Airways stelt eerste Europese route uit

Bamboo Airways heeft de eerste Europese route uitgesteld tot 26 april. Oorspronkelijk was het de planning om op 29 maart voor het eerst met een Dreamliner naar Praag te vliegen vanaf Hanoi.

Dreamliner

De route naar Praag moet op zondagen en woensdagen worden uitgevoerd. Met de 787-9 Dreamliner wil Bamboo ook een route naar München openen. Deze staat vooralsnog gepland voor juli 2020, vanaf Hanoi en Ho Chi Minh City. De route tussen Hanoi en München moet één keer per week worden uitgevoerd en de vlucht tussen Ho Chi Minh City en München twee keer per week.

Vloot

De Vietnamese maatschappij startte vorig jaar – na vier keer uitstel – met vliegen en is van plan om dit kwartaal de vloot uit te breiden tot dertig vliegtuigen. Eind 2020 wil de maatschappij vijftig toestellen hebben. Momenteel vliegt het voornamelijk met A320’s en A321’s. Sinds januari heeft de maatschappij ook Dreamliners in de vloot.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close