fbpx
CoronavirusEditors choiceFrequente reizigersVeiligheid

Reisadvies Italië verscherpt; enkele maatschappijen annuleren alle vluchten naar Italië

Verschillende maatschappijen hebben alle vluchten van en naar Italië geschrapt, nadat het land de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft verscherpt.

Annuleringen

Ryanair annuleert vanaf vrijdag alle internationale vluchten van en naar Italië tot en met 8 april. Binnenlandse vluchten in Italië worden vanaf morgen geannuleerd. British Airways heeft alle vluchten die vandaag naar Italië zouden gaan, geschrapt. Ook Wizz Air en Norwegian hebben alle vluchten naar Italië opgeschort.

Reisadvies

Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft ook het reisadvies aangepast van geel naar oranje voor de meeste gebieden. Alleen sommige gebieden in Noord-Italië hebben een rode kleur. Geel houdt in dat er veiligheidsrisico’s zijn en oranje betekent dat het reizen beperkt zou moeten worden tot noodzakelijke reizen. Transavia en KLM blijven vooralsnog naar Italië vliegen, maar alleen naar het midden en zuiden van het land.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button