CoronaCoronavirusEditors choiceFrequente reizigerVeiligheid

Reisadvies Italië verscherpt; enkele maatschappijen annuleren alle vluchten naar Italië

Verschillende maatschappijen hebben alle vluchten van en naar Italië geschrapt, nadat het land de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, heeft verscherpt.

Annuleringen

Ryanair annuleert vanaf vrijdag alle internationale vluchten van en naar Italië tot en met 8 april. Binnenlandse vluchten in Italië worden vanaf morgen geannuleerd. British Airways heeft alle vluchten die vandaag naar Italië zouden gaan, geschrapt. Ook Wizz Air en Norwegian hebben alle vluchten naar Italië opgeschort.

Reisadvies

Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft ook het reisadvies aangepast van geel naar oranje voor de meeste gebieden. Alleen sommige gebieden in Noord-Italië hebben een rode kleur. Geel houdt in dat er veiligheidsrisico’s zijn en oranje betekent dat het reizen beperkt zou moeten worden tot noodzakelijke reizen. Transavia en KLM blijven vooralsnog naar Italië vliegen, maar alleen naar het midden en zuiden van het land.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close