Air FranceAir France-KLMCoronaCorona impact passagiersCoronavirusFrequente reizigerKLMNL nieuws

Air France en KLM houden vliegroutes VS zoveel mogelijk in stand

Air France en KLM proberen na het inreisverbod van de Verenigde Staten de routes naar Amerika zoveel mogelijk in stand te houden.

KLM

“Zoals het er nu voor staat, houdt KLM het netwerk naar bestemmingen in de VS, waar passagiers gescreend kunnen worden, de komende twee weken zoveel mogelijk in stand, ook om klanten de mogelijkheid te geven om naar huis te reizen”, aldus de maatschappij. KLM zegt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

Air France

Air France is van plan te blijven vliegen op Atlanta, Chicago, Detroit, Los Angeles, JFK, San Francisco en Washington. De maatschappij is nog in afwachting van goedkeuring van de Amerikaanse autoriteiten om naar Miami, Boston en Houston te blijven vliegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close