BoeingFinancieelNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Boeing’s orderboek telt 28 vliegtuigen minder

Boeing heeft 46 annuleringen ontvangen in februari en achttien nieuwe bestellingen. Daarmee komt het netto aantal bestellingen uit op min 28.

Annuleringen

Onder de annuleringen zitten elf 737 Max’en van Air Canada. De maatschappij heeft nu nog 26 andere bestellingen openstaan voor de Max. De Japanse investeringsgroep Advisor heeft tien Max’en geannuleerd. Gulf Air ziet af van vier 787’s en Latam schrapt één 777. Een niet nader genoemde klant heeft één Max gecanceld.

Orders

Verder heeft Air Lease een order van negen Max’en omgezet naar drie 787’s en Oman Air heeft een bestelling van tien Max’en omgezet in vier Dreamliners. De nieuwe orders die Boeing heeft ontvangen, omvatten één 767 (FedEx) en zeventien 787’s (de conversies plus een bestelling voor tien Dreamliners van een anonieme klant).

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close