AirlinesCoronaCorona impact passagiersFrequente reiziger

IranAir hervat Europa-vluchten paar dagen na opschorting

Een paar dagen nadat alle vluchten door de Iraanse luchtvaartautoriteiten naar Europa werden opgeschort, worden de vluchten toch weer hervat. De CEO van IranAir drong sterk aan bij de autoriteiten om enkele routes toch te kunnen hervatten.

Europa

Afgelopen weekend schortte de maatschappij alle vluchten naar Europa op, vanwege onbekende redenen. Volgens Asadani Samani, secretaris van de belangenorganisatie voor Iraanse luchtvaartmaatschappijen, speelde het coronavirus geen rol in de opschorting, maar zou de maatregel het gevolg zijn van Amerikaanse sancties.

Routes

Touraj Zanganeh, CEO van de maatschappij, verzocht de autoriteit om de lucratieve naar Europa toch open te houden. Daar is dus gehoor aan gegeven. IranAir vliegt een paar keer per week tussen Teheran en Schiphol. Verder vliegt de maatschappij onder andere naar Londen, Parijs, Fankfurt, Cologne, Hambu en Wenen. De routes moeten nog voor het weekend weer vertrekken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close