fbpx
FinancieelFrequente reizigersLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkProfessionalSchiphol Airport

Schiphol en Flying Doctors verlengen samenwerking

Schiphol en Amref Flying Doctors verlengen hun samenwerking. Sinds 2017 zijn de twee partners, in eerste instantie voor drie jaar.

Opleiding

In 2019 werd er 385.000 euro opgebracht door reizigers op Schiphol, medewerkers van Royal Schiphol Group en personeel van organisaties op de luchthaven. Met de totale opbrengst van drie jaar samenwerking kan Flying Doctors zo’n 4250 lokale zorgverleners opleiden in Afrika. Daardoor kunnen ongeveer twee miljoen mensen gebruik maken van goede gezondheidszorg, aldus Schiphol.

Inzameling

Een van de manieren waarop het geld is ingezameld, is door de deelname van Schipholmedewerkers en partners aan de Africa Classic Schiphol Edition, een mountainbiketocht dwars door Tanzania waarbij diverse Amref projecten werden bezocht. Daarnaast is er geld ingezameld via de muntzuilen op de luchthaven.

Samenwerking

De samenwerking is met nog twee jaar verlengd. “We zijn ontzettend trots op deze prachtige samenwerking. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze impact in Afrika vergroten. Ons doel is dat iedereen in Afrika gebruik kan maken van goede en betaalbare zorg. Ik kijk dan ook enorm uit naar de voortzetting van onze samenwerking. Want samen komt een gezond en sterk Afrika steeds dichterbij”, aldus Patricia Vermeulen, CEO van Amref Flying Doctors.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button