fbpx
CoronavirusNL NieuwsTransaviaVeiligheid

Transavia annuleert alle vluchten naar Italië

Transavia annuleert alle vluchten van en naar Italië tussen 18 maart en 22 april. Eerder schortte de maatschappij al de vluchten naar Verona en Bologna op. Deze blijven tot 31 maart geannuleerd.

Omboeken

Reizigers die getroffen worden door de annuleringen kunnen kosteloos hun ticket omboeken of het geld terugkrijgen. De maatschappij annuleert ook alle vluchten van en naar Israël tussen 17 maart en 2 april.

Schiphol

Eerder vandaag riep Mark Rutte op een persconferentie op om openbare plekken zoveel mogelijk te vermijden. Ook moeten bijeenkomsten met meer dan honderd personen worden afgelast. Voor Schiphol betekent dat echter niet dat er nog verdere maatregelen moeten worden genomen dan die al gelden, aldus de luchthaven.n

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button