Caribisch GebiedCoronaCorona impact passagiersCoronavirusKLMRoutesTUI

Suriname en Curaçao weren vluchten uit Nederland

Suriname, Curaçao, Aruba en Bonaire hebben besloten het luchtruim te sluiten voor alle passagiersvluchten uit Nederland. Voor Suriname geldt voorlopig een algehele stopzetting van passagiersvluchten.

Verbod

Suriname heeft aangekondigd voorlopig helemaal geen passagiersvluchten meer te ontvangen. Op de eilanden volgt het verbod nadat er in het gebied besmettingen met het COVID-19-virus waren geconstateerd. De vliegverboden gelden, met uitzondering van Suriname, voorlopig in elk geval tot eind maart.

KLM

KLM en TUI verzorgen in een normale situatie ongeveer twintig vluchten per week tussen Nederland en Curaçao. KLM heeft aangekondigd voorlopig nog door te vliegen van en naar Curaçao om klanten terug naar Nederland te brengen. Curaçao zal nog een aantal vluchten uit andere bestemmingen in Europa ontvangen om reizigers de gelegenheid te geven terug naar het eiland te keren. Voor Suriname is nog niet bekend tot wanneer de maatregel geldt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close