fbpx
AirlinesCoronavirusNL NieuwsRoutes en BestemmingenTUI

TUI stopt alle pakketreizen tot eind maart

TUI Nederland heeft aangekondigd te stoppen met het aanbieden van pakketreizen tot en met 31 maart 2020.

Update
In een persbericht geeft TUI aan dat er momenteel wereldwijd 30.000 reizigers van TUI en Kras zich op hun vakantiebestemming bevinden. De maatschappij geeft aan dat een aantal van hen volgens het normale vluchtschema naar huis kan vliegen. Anderen zullen vervroegd worden teruggehaald met extra vluchten, waarbij de 400 reizigers in Marokko en de bijna 7000 reizigers in Spanje momenteel prioriteit krijgen. Tot slot geeft TUI aan met onmiddellijke ingang en in ieder geval tot en met 31 maart geen reizigers meer naar hun vakantiebestemming te brengen.

Vluchten

TUI geeft aan alle geboekte pakketreizen met een vertrekdatum voor 31 maart te annuleren. De maatschappij probeert voorlopig nog wel zoveel mogelijk vluchten uit te voeren. TUI zegt dit te doen zodat reizigers die enkel een vliegticket hebben de mogelijkheid hebben terug te keren.

Andere reisorganisaties

Eerder maakten Corendon en Sunweb al bekend hun reizen voorlopig te annuleren. Voor reizigers van Corendon geldt dat zij eveneens niet voor 31 maart kunnen vertrekken. De maatregelen hebben gevolgen voor tienduizenden reizigers.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button