CoronaCorona gevolgen maatschappijenFrequente reizigerGroningen AirportNL nieuws

Groningen Airport past openingstijden aan vanwege corona

Groningen Airport Eelde past de openingstijden aan om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Tot en met 6 april zal de luchthaven elke dag dag geopend zijn tussen 8 uur ‘s ochtends en 20 uur ‘s avonds.

Op aanvraag

Buiten deze openingstijden zal het vliegveld geopend zijn voor spoedeisende en medische vluchten. Verder zegt Groningen Airport dat de luchthaven ad hoc en op aanvragen ook vluchten buiten deze openingstijden afhandelt, aangezien het vliegveld tot de kritische infrastructuur van Nederland behoort.

Europese luchtvaart

De Europese luchtvaart komt door het coronavirus langzaam tot stilstand. Bijna alle maatschappijen schrappen ten minste zeventig procent van het netwerk. Lees hier meer.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/