fbpx
AirlinesCoronavirus

Brussels Airlines schrapt een maand lang alle vluchten

Brussels Airlines heeft aangekondigd alle operaties vanaf zaterdag een maand lang te staken vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Opschorting

De Belgische luchtvaartmaatschappij schort van zaterdag 21 maart tot en met zondag 19 april al haar vluchtactiviteiten op. Ook geeft de maatschappij aan zich nu al te richten op het herstarten van de operaties vanaf 20 april. Klanten wordt verzocht alleen contact op te nemen met de klantenservice indien zij de komende vier dagen willen vliegen. Alle klanten krijgen tot 1 juni de tijd om te beslissen wat zij met hun tickets willen doen.

Coronavirus

Het bedrijf geeft aan dat de operatiestop te maken heeft met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Vanwege het virus hebben veel landen maatregelen genomen. Sommige landen hebben inreisverboden ingesteld. Andere landen kiezen ervoor om vliegvelden en grenzen volledig af te sluiten, vaak met uitzondering van ingezetenen en goederenvervoer. Veel luchtvaartmaatschappijen schorten vanwege de maatregelen het merendeel van hun vluchten op tot april.

Lees hier alle artikelen over de gevolgen van het coronavirus voor de luchtvaart.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button