fbpx
AirlinesCoronavirus

Ryanair verwacht eind maart alle vluchten te schrappen

Ryanair verwacht deze week tachtig procent van de vluchten te schrappen. Eind maart schrapt de maatschappij naar verwachting ‘bijna alle, zo niet alle vluchten’.

Essentieel

Hoogstens blijven er na 24 maart nog enkele essentiële verbindingen over, voornamelijk tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland, zegt Ryanair. Dit geldt ook voor dochters Lauda, Buzz en Malta Air. Ryanair is net als andere maatschappijen genoodzaakt tot deze maatregelen na de aankondiging van de Europese Unie om de Schengengrenzen te sluiten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Spanje

Afgelopen weekend maakte Ryanair bekend een groot aantal vluchten naar Spanje te annuleren, nadat de Spaanse overheid een lock down aankondigde. De regering roept alle inwoners op om thuis te blijven om op die manier verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button