fbpx
CoronavirusNL NieuwsTransavia

Transavia: vlucht kan kosteloos worden verplaatst naar het najaar

Het ministerie van Buitenlandse Zaken kwam deze week met het reisadvies alleen naar het buitenland te reizen als dat noodzakelijk is. Transavia biedt daarom de mogelijkheid aan om vluchten te verplaatsen naar het najaar.

Omboeken

Passagiers die een vlucht hebben geboekt die voor 23 april vertrekt, kunnen de vlucht verplaatsen naar uiterlijk eind oktober. Als het nieuwe ticket duurder is dan het oorspronkelijke ticket, dan moet wel het prijsverschil betaald worden. Voor vluchten die na 23 april gepland staan, moeten wel de wijzigingskosten worden betaald.

Geschrapt

Transavia heeft inmiddels 23 routes geschrapt naar negentien landen. De maatschappij zei vandaag ook dat het schrappen van alle vluchten een ‘realistisch scenario’ is. KLM werkt momenteel met Transavia en Schiphol een plan uit voor het parkeren van de vliegtuigen op Schiphol.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button