Air FranceAirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiers

Air France behoudt nog enkele internationale routes om reizigers op te halen

Air France zegt momenteel in kaart te brengen met het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassades om de repatriëringsbehoeften van Franse en Europese staatsburgers vast te stellen om zo snel mogelijk transport te regelen. Hierbij gaat het volgens de maatschappij met name om Portugal, de Maghreb, Senegal, Madagascar, Tahiti, Argentinië, Cuba, Costa Rica, Mexico, Peru, de Dominicaanse Republiek, Jordanië, Thailand, de Malediven en Vietnam.

Routes

Na deze week worden er nog 26 internationale routes in stand gehouden voor reizigers om thuis te komen: Amsterdam, Athene, Barcelona, Berlijn, Dublin, Edinburgh, Frankfurt, Genève, Lissabon, Londen, Madrid, München, Stockholm, Zürich, Abidjan, Conakry, Cotonou, LIbreville, Kinshasa, New York, Los Angeles, Montreal, Mexico City, Rio de Janeiro, Sao Paulo en Tokio. Er zullen ook nog enkele binnenlandse vluchten worden uitgevoerd.

Capaciteit

Air France-KLM schrapt bijna alle capaciteit. Air France is genoodzaakt alle A380’s aan de grond te houden. De B747’s van KLM gaan met vervroegd pensioen als kostenbesparende maatregel. KLM bereikte deze week een principeakkoord met de vakbonden over noodmaatregelen om de maatschappij overeind te houden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close