fbpx
AirlinesCoronavirus

Brussels Airlines haalt duizenden Belgen op uit buitenland

Brussels Airlines haalt meer dan 9500 Belgen op uit het buitenland op 56 repatriëringsvluchten. Eerder kondigde de maatschappij al aan tussen 21 maart en 19 april alle lijnvluchten op te schorten.

Vluchten

Tot vrijdag blijft de maatschappij een klein deel van haar vluchtaanbod uitvoeren om reizigers en haar vluchtbemanningen naar huis te brengen. De dagen hierna houdt Brussels enkele vliegtuigen gereed voor meer repatriëringsvluchten. De eerste vluchten uit Agadir en Marrakesh in Marokko, vier in totaal, zijn gisteren geland met elk 180 passagiers aan boord.

Terugkeer

Op dit moment zijn er 56 repatriëringsvluchten gepland om meer dan 9.500 Belgen vanuit 14 landen naar Brussel te brengen, waaronder Gambia, Marokko, Spanje en Portugal. Alle Belgen die zich momenteel in het buitenland bevinden en naar België willen terugkeren, kunnen dat kenbaar maken op de website van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button