AirlinesCorona

Lufthansa verlengt omboekingsperiode en komt met korting

Lufthansa verlengt de periode waarin een door corona geannuleerde vlucht zonder wijzigingskosten kan worden omgeboekt met twaalf weken naar 31 augustus. Wel moeten bij het omboeken nog het tariefverschil worden betaald, maar daar komt vijftig euro korting op bij elke omboeking.

Omboeken

Als de vlucht geannuleerd is, hoeft niet direct een nieuwe vlucht geboekt te worden. Het ticket blijft geldig voor een vlucht tot en met 31 december. Passagiers hebben dan dus tot 31 augustus om de nieuwe datum door te geven. De verlenging is ook geldig voor dochtermaatschappijen van Lufthansa: Swiss, Austrian, Brussels en Air Dolomiti.

Korting

De vijftig euro korting op het tariefverschil is alleen geldig als het ticket voor 31 maart wordt geboekt. Tevens laat de maatschappij weten dat de klantenservice momenteel op hoge toeren draait. Lufthansa roept passagiers daarom op om geen contact op te nemen vóór de oorspronkelijke vluchtdatum. Omboeken is pas mogelijk na de oorspronkelijke vluchtdatum.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close