AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCoronavirusIndustrieRoutes

Cathay Pacific vliegt minimaal in april en mei

Cathay Pacific houdt in april en mei nog een minimale capaciteit over. De maatschappij voert nog vier procent van het normale aantal passagiersvluchten uit.

Capaciteit

Cathay zegt de totale passagierscapaciteit in april en mei met 96 procent te verlagen. De maatregel wordt genomen ten gevolge van de veel lagere vraag vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Het normale vluchtschema voor vrachtvluchten wordt wel in stand gehouden. Cathay zegt de vrachtcapaciteit tijdelijk verder uit te bouwen en wil enkele passagierstoestellen tijdelijk als vrachtvliegtuigen inzetten.

Routes

Cathay Pacific blijft nog drie vluchten per week naar in totaal 12 bestemmingen uitvoeren, waaronder Londen Heathrow, Los Angeles, Vancouver, Sydney en Tokyo. Cathay Dragon vliegt nog drie keer per week naar Beijing, Shanghai en Kuala Lumpur.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close