fbpx
AirlinesCoronavirusRoutes en Bestemmingen

Cathay Pacific vliegt minimaal in april en mei

Cathay Pacific houdt in april en mei nog een minimale capaciteit over. De maatschappij voert nog vier procent van het normale aantal passagiersvluchten uit.

Capaciteit

Cathay zegt de totale passagierscapaciteit in april en mei met 96 procent te verlagen. De maatregel wordt genomen ten gevolge van de veel lagere vraag vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Het normale vluchtschema voor vrachtvluchten wordt wel in stand gehouden. Cathay zegt de vrachtcapaciteit tijdelijk verder uit te bouwen en wil enkele passagierstoestellen tijdelijk als vrachtvliegtuigen inzetten.

Routes

Cathay Pacific blijft nog drie vluchten per week naar in totaal 12 bestemmingen uitvoeren, waaronder Londen Heathrow, Los Angeles, Vancouver, Sydney en Tokyo. Cathay Dragon vliegt nog drie keer per week naar Beijing, Shanghai en Kuala Lumpur.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button