fbpx
BoeingCoronavirusFinancieelVliegtuigen

Boeing CEO geeft salaris op

Dave Calhoun, de CEO van Boeing, heeft besloten tot het eind van 2020 niet uitbetaald te worden. Boeing kampt met financiële problemen vanwege het instorten van de vraag naar nieuwe vliegtuigen door de uitbraak van het coronavirus. De vliegtuigbouwer had het al zwaar door het aan de grond houden van de Boeing 737 MAX toestellen.

Salaris

Het niet betalen van de CEO en van de voorzitter van de raad van bestuur, Larry Kellner, zijn niet de enige maatregelen die Boeing neemt. Zo wordt er de komende tijd geen dividend uitbetaalt en is het bedrijf gestopt met het terugkopen van haar eigen aandelen.

Steun

Eerder vroeg Boeing de Amerikaanse overheid al om steun vanwege de gevolgen van het coronavirus. President Trump heeft via Twitter laten weten de luchtvaartindustrie te zullen steunen, maar er zijn nog geen concrete maatregelen bekendgemaakt.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button