CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersNL nieuwsTransaviaTUI

Transavia en TUI blijven langer op de grond

Transavia heeft aangekondigd de vluchtuitvoering te staken tot en met 15 april. Eerder schrapte de maatschappij alle vluchten tot en met 5 april. TUI heeft alle reizen tot en met 30 april geannuleerd.

Verzetten

Voor reizigers is bij TUI de periode waarin de vlucht gratis verzet kan worden uitgerekt tot en met 31 mei. Tot dan kunnen reizigers uiterlijk een dag van tevoren hun reis kosteloos wijzigen.

Pakketreizigers

TUI geeft aan nog volop bezig te zijn met het repatriëren van de pakket reizigers die nog weg zijn. Van de pakket reizigers is tweederde inmiddels terug in Nederland. Transavia zal de komende dagen ook doorgaan met het terughalen van reizigers naar Nederland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close