AirlinesCoronaCorona impact passagiersEditors choiceIndustrieNL nieuwsOverig nieuwsRoutes

Vluchten uit Spanje niet meer welkom in Nederland

Naast vluchten uit Italië, China, Iran en Zuid-Korea zijn nu ook vliegtuigen uit Spanje niet langer welkom in Nederland. De maatregel is zaterdagavond om 20:00 uur ingegaan en blijft twee weken van kracht.

Uitzonderingen

Tussen Nederland en Spanje zal de komende dagen nog wel gevlogen worden, bijvoorbeeld voor het verplaatsen van medisch personeel, patiënten of om mensen naar huis te halen. Verschillende Nederlandse maatschappijen hebben aangegeven nog repatriëringsvluchten uit te voeren om reizigers de kans te geven om naar huis terug te keren.

Vluchten

Op zondag staan er nog 22 aankomsten gepland vanuit Spanje op Schiphol, bijna uitsluitend vluchten van Nederlandse maatschappijen. Het grootste deel van de vluchten van Nederlandse maatschappijen naar Spanje gaat vandaag dan ook nog door. Spaanse maatschappijen vliegen vrijwel niet meer naar Nederland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close