BoeingCoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Boeing sluit tijdelijk productiehallen in Washington

Boeing sluit tijdelijk de productiefaciliteiten rondom Puget Sound in Washington vanwege het coronavirus. De maatregel geldt in beginsel voor veertien dagen.

Schoonmaak

De vliegtuigbouwer start vandaag met het afbouwen van de productie en woensdag moeten de faciliteiten gesloten worden. Tijdens de sluiting zal er flink worden schoongemaakt en er worden maatregelen genomen zodat medewerkers na deze periode op een veilige plek kunnen werken.

Verlof

Medewerkers van de fabrieken die niet thuis kunnen werken, zullen met betaald verlof worden gestuurd. “Deze noodzakelijke stap beschermt onze werknemers en de gemeenschappen waar ze werken en wonen”, zegt Dave Calhoun, CEO van Boeing. “We blijven nauw samenwerken met volksgezondheidsfunctionarissen en staan in contact met onze klanten, leveranciers en andere belanghebbenden die worden geraakt door deze tijdelijke sluiting.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close