fbpx
BoeingCoronavirusNaast het nieuwsVliegtuigen

Boeing sluit tijdelijk productiehallen in Washington

Boeing sluit tijdelijk de productiefaciliteiten rondom Puget Sound in Washington vanwege het coronavirus. De maatregel geldt in beginsel voor veertien dagen.

Schoonmaak

De vliegtuigbouwer start vandaag met het afbouwen van de productie en woensdag moeten de faciliteiten gesloten worden. Tijdens de sluiting zal er flink worden schoongemaakt en er worden maatregelen genomen zodat medewerkers na deze periode op een veilige plek kunnen werken.

Verlof

Medewerkers van de fabrieken die niet thuis kunnen werken, zullen met betaald verlof worden gestuurd. “Deze noodzakelijke stap beschermt onze werknemers en de gemeenschappen waar ze werken en wonen”, zegt Dave Calhoun, CEO van Boeing. “We blijven nauw samenwerken met volksgezondheidsfunctionarissen en staan in contact met onze klanten, leveranciers en andere belanghebbenden die worden geraakt door deze tijdelijke sluiting.”

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button