CoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Embraer stuurt bijna alle medewerkers naar huis

Embraer stuurt medewerkers die niet thuis kunnen werken tot en met 31 maart met betaald verlof. Er zullen alleen nog enkele essentiële activiteiten op locatie worden uitgevoerd.

Gezondheid

Met deze maatregel wil de bouwer de gezondheid van de medewerkers waarborgen. Werknemers die wel vanuit huis kunnen werken, blijven dat gewoon doen. De maatregelen gelden voor alle faciliteiten van Embraer in Brazilië. De bouwer kijkt of er voor de faciliteiten in andere landen ook soortgelijke maatregelen moeten komen.

Evaluatie

De komende dagen evalueert het bedrijf de situatie, samen met de lokale regering en vertegenwoordigers van vakbonden. “De topprioriteit van Embraer blijft de gezondheid en veiligheid van al haar medewerkers, klanten en andere betrokkenen”, aldus de bouwer.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close