fbpx
CoronavirusEmbraerNaast het nieuwsVliegtuigen

Embraer stuurt bijna alle medewerkers naar huis

Embraer stuurt medewerkers die niet thuis kunnen werken tot en met 31 maart met betaald verlof. Er zullen alleen nog enkele essentiële activiteiten op locatie worden uitgevoerd.

Gezondheid

Met deze maatregel wil de bouwer de gezondheid van de medewerkers waarborgen. Werknemers die wel vanuit huis kunnen werken, blijven dat gewoon doen. De maatregelen gelden voor alle faciliteiten van Embraer in Brazilië. De bouwer kijkt of er voor de faciliteiten in andere landen ook soortgelijke maatregelen moeten komen.

Evaluatie

De komende dagen evalueert het bedrijf de situatie, samen met de lokale regering en vertegenwoordigers van vakbonden. “De topprioriteit van Embraer blijft de gezondheid en veiligheid van al haar medewerkers, klanten en andere betrokkenen”, aldus de bouwer.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button