fbpx
CoronavirusNaast het nieuws

Kenya Airways en Aegean schorten alle internationale vluchten op

Kenya Airways en Aegean schorten alle internationale vluchten op vanwege het coronavirus. Aegean annuleert alle vluchten tot 30 april. Bij Kenya verschilt dat per route; Amsterdam wordt voorlopig tot 6 april opgeschort.

Aegean

De internationale vluchten van Aegean worden vanaf 26 maart opgeschort. Wel zullen er nog een paar vluchten zijn tussen Athene en Brussel om de verbinding met de Europese Unie te houden. Ook worden er mogelijk nog repatriëringsvluchten gepland, mocht daar vraag naar zijn. De maatschappij heeft tot nu toe acht dergelijke vluchten uitgevoerd om reizigers op te halen uit Marokko, Spanje, Tsjechië, Polen, Servië en Georgië.

Kenya Airways

Kenya Airways heeft een aantal vluchten tot 6 april opgeschort, waaronder Amsterdam. Andere vluchten worden tot eind april opgeschort, waaronder Bangkok en Guanghzhou. Door de opschortingen blijft er nog dertig procent van het netwerk over. Vanaf 25 maart mogen er geen internationale reizigers meer in of uit Kenia.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button