CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Germanwings en Eurowings Europe houden alle toestellen aan de grond

Germanwings en Eurowings Europe houden tijdelijk alle toestellen aan de grond. Beide maatschappijen voeren normaliter vluchten uit voor Eurowings.

Eurowings

Eurowings blijft nog wel enkele vluchten uitvoeren, maar heeft tevens bekend gemaakt het vliegschema verder op de schop te nemen. De capaciteit wordt teruggebracht tot ongeveer tien procent van de eerdere capaciteit.

Repatriëring

Het vluchtschema voor de komende periode zal voornamelijk vluchten bevatten voor de belangrijkste vakantiebestemmingen om reizigers te repatriëren. Eurowings heeft de afgelopen weken ongeveer twintigduizend passagiers thuis gebracht met meer dan honderd vluchten.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close