fbpx
AirlinesCoronavirusEditors choiceNaast het nieuws

Qantas tijdelijk met A380 non-stop tussen Darwin en Londen

Qantas vliegt tijdelijk non-stop tussen Darwin en Londen met een A380. De vlucht vertrekt vanaf Sydney, tankt in Darwin en vliegt daarna door naar Londen. Normaal gesproken wordt er getankt in Singapore, maar dat land heeft de grenzen gesloten voor overstappende reizigers.

Route

Het is de eerste non-stop vlucht tussen de twee steden. De vlucht tussen Darwin en Londen duurt 16 uur en 45 minuten. De terugvlucht duurt 16 uur en 20 minuten. De vluchten duren uiterlijk tot 31 maart, daarna schort Qantas alle vluchten op tot eind mei.

Vluchten

Het gaat om vluchtnummer QF1 en QF2. De vlucht vanaf Sydney vertrekt om 18 uur en komt om 21:15 uur in Darwin aan. Om 23 uur vertrekt het toestel uit Darwin en dan komt het om 6:15 uur ’s ochtends aan op Heathrow. De terugvlucht vertrekt om 22:15 uur vanaf Heathrow en komt om 23:55 aan in Darwin. Vanaf daar zal het om 1:15 uur ’s nachts vertrekken en om 7 uur ’s ochtends landen op Sidney.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button