AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Ryanair verwacht tot juni niet te vliegen

Ryanair verwacht tot en met mei alle vluchten te moeten annuleren. Dat zegt de maatschappij in een brief aan reizigers. Eerder meldde Ryanair dat bijna, zo niet alle, vluchten eind maart zouden worden opgeschort voor onbepaalde tijd.

Lockdown

“Niemand weet momenteel hoe lang de Covid-lockdown nog zal duren. De ervaring van China leert dat er drie maanden nodig zijn om de verspreiding in te perken. We verwachten geen vluchten uit te voeren in april en mei, maar dit hangt af van de adviezen van regeringen”, aldus Michael O’Leary, CEO van Ryanair.

Repatriëring

Het enige dat nog overblijft zijn repatriëringsvluchten. Tevens heeft Ryanair zijn vliegtuigen aangeboden aan alle EU-regeringen om indien nodig in te zetten voor reddingsvluchten of het vervoer van medicijnen, medisch beschermmateriaal of voedsel.

Reizigers

Klanten die zijn getroffen door de annuleringen worden binnenkort op de hoogte gesteld. Ryanair roept reizigers op geduldig af te wachten vanwege de drukte. De helft van het kantoorpersoneel is naar huis gestuurd om de 1,5 meter-regel toe te kunnen passen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/