fbpx
BoeingCoronavirusNaast het nieuwsVliegtuigen

Spirit AeroSystems schort productie voor Boeing op

Spirit AeroSystems schort tijdelijk de productie voor Boeing op in de faciliteiten in Wichita, Tulsa en McAlester. Productie voor defensie-klanten, Airbus en andere niet-Boeing gerelateerde activiteiten gaat wel gewoon door.

Corona

De stap komt een dag nadat Boeing aankondigde de productiefaciliteiten rondom Puget Sound in Washington te sluiten vanwege het coronavirus. Spirit hoopt op 8 april de faciliteiten weer te openen. Indien nodig kunnen er nog wel onderdelen voor de 787 worden geproduceerd voor de Boeing fabriek in South Carolina, zegt Spirit.

Schoonmaak

De tijd dat de faciliteiten van Spirit gesloten zijn, zal worden gebruikt om extra grondig schoon te maken en om voorzorgsmaatregelen op het gebied van veiligheid te nemen. “Onze focus ligt op het veilig en geordend herstarten van de operaties”, aldus Spirit.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button