BoeingCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Spirit AeroSystems schort productie voor Boeing op

Spirit AeroSystems schort tijdelijk de productie voor Boeing op in de faciliteiten in Wichita, Tulsa en McAlester. Productie voor defensie-klanten, Airbus en andere niet-Boeing gerelateerde activiteiten gaat wel gewoon door.

Corona

De stap komt een dag nadat Boeing aankondigde de productiefaciliteiten rondom Puget Sound in Washington te sluiten vanwege het coronavirus. Spirit hoopt op 8 april de faciliteiten weer te openen. Indien nodig kunnen er nog wel onderdelen voor de 787 worden geproduceerd voor de Boeing fabriek in South Carolina, zegt Spirit.

Schoonmaak

De tijd dat de faciliteiten van Spirit gesloten zijn, zal worden gebruikt om extra grondig schoon te maken en om voorzorgsmaatregelen op het gebied van veiligheid te nemen. “Onze focus ligt op het veilig en geordend herstarten van de operaties”, aldus Spirit.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close