fbpx
AirbusCoronavirusNaast het nieuwsVeiligheidVliegtuigen

Airbus brengt maskers naar Spanje met A400M | Video

Airbus heeft duizenden maskers naar Spanje gebracht met een A400M. De cargo is onderdeel van ongeveer twee miljoen maskers die in het weekend door een testversie van de A330-800 werden opgehaald uit Tianjin en in Europa worden verspreid.

Vlucht

Toestel MSN56 vloog aan het begin van deze week naar Spanje met de maskers. Het vliegtuig vertrok op 23 maart om 18:07 uur uit Toulouse en kwam om 19:05 uur aan op Getafe Air Base in Madrid.

Luchtbrug

“Deze luchtbrug tussen Toulouse en Madrid maakt de levering van een aanzienlijk aanbod van maskers aan het Spaanse volksgezondheidsnetwerk mogelijk, ter ondersteuning van de huidige crisisinspanningen”, zegt Airbus. “Dit komt bovenop de donaties van Airbus in de afgelopen dagen, waarin duizenden maskers werden verstrekt aan ziekenhuizen en openbare diensten in heel Europa.”

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button