AirbusCoronaNaast het nieuwsVeiligheidVliegtuigtype & -bouwer

Airbus brengt maskers naar Spanje met A400M | Video

Airbus heeft duizenden maskers naar Spanje gebracht met een A400M. De cargo is onderdeel van ongeveer twee miljoen maskers die in het weekend door een testversie van de A330-800 werden opgehaald uit Tianjin en in Europa worden verspreid.

Vlucht

Toestel MSN56 vloog aan het begin van deze week naar Spanje met de maskers. Het vliegtuig vertrok op 23 maart om 18:07 uur uit Toulouse en kwam om 19:05 uur aan op Getafe Air Base in Madrid.

Luchtbrug

“Deze luchtbrug tussen Toulouse en Madrid maakt de levering van een aanzienlijk aanbod van maskers aan het Spaanse volksgezondheidsnetwerk mogelijk, ter ondersteuning van de huidige crisisinspanningen”, zegt Airbus. “Dit komt bovenop de donaties van Airbus in de afgelopen dagen, waarin duizenden maskers werden verstrekt aan ziekenhuizen en openbare diensten in heel Europa.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close