AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuws

Bamboo Airways voor het eerst – en voorlopig voor het laatst – naar Europa

Bamboo Airways is deze week voor het eerst naar Europa gevlogen. Tegelijkertijd is het voorlopig de laatste vlucht naar Europa, vanwege het coronavirus.

Repatriëring

De vlucht tussen Hanoi en Praag werd uitgevoerd op aanvraag van de Vietnamese regering om 280 Tsjechen thuis te brengen. Er werden geen passagiers mee teruggebracht omdat Vietnam de grenzen heeft gesloten sinds 22 maart.

Uitstel

De maatschappij wilde oorspronkelijk op 29 maart beginnen met de route tussen Hanoi en Praag. Begin maart werd dat om onbekende redenen uitgesteld tot 26 april. Met een 787-9 Dreamliner wil Bamboo ook een route naar München openen. Deze staat gepland voor juli 2020, vanaf Hanoi en Ho Chi Minh City. Het is onbekend wat het coronavirus met de planning van deze route doet.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close