fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Bamboo Airways voor het eerst – en voorlopig voor het laatst – naar Europa

Bamboo Airways is deze week voor het eerst naar Europa gevlogen. Tegelijkertijd is het voorlopig de laatste vlucht naar Europa, vanwege het coronavirus.

Repatriëring

De vlucht tussen Hanoi en Praag werd uitgevoerd op aanvraag van de Vietnamese regering om 280 Tsjechen thuis te brengen. Er werden geen passagiers mee teruggebracht omdat Vietnam de grenzen heeft gesloten sinds 22 maart.

Uitstel

De maatschappij wilde oorspronkelijk op 29 maart beginnen met de route tussen Hanoi en Praag. Begin maart werd dat om onbekende redenen uitgesteld tot 26 april. Met een 787-9 Dreamliner wil Bamboo ook een route naar München openen. Deze staat gepland voor juli 2020, vanaf Hanoi en Ho Chi Minh City. Het is onbekend wat het coronavirus met de planning van deze route doet.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button