fbpx
CoronavirusKLMNL Nieuws

KLM haalt reizigers op uit Panama

KLM voert op 26 en 29 maart om 19:50 uur een repatriëringsvlucht uit tussen Panama en Amsterdam. Deze vluchten zijn voorlopig de laatste mogelijkheid om terug te keren voor reizigers in Panama.

Vluchten

De Nederlandse ambassade in Panama meldt dat de Panamese overheid inmiddels goedkeuring heeft gegeven voor de vluchten. De ambassade wil reizigers op het hart drukken om mee te gaan met een van deze twee vluchten, als zij nog uit Panama wensen te vertrekken. Passagiers die mee willen worden om 14 uur op het vliegveld verwacht.

Ticket

Een ticket kan op de dag van vertrek worden afgerekend met een credit card. De prijs voor een enkele reis tussen Panama en Amsterdam in economy class is 617 euro. Economy comfort kost 1056 euro en business class heeft een prijskaartje van 1583 euro.

Brief

Reizigers die mee willen kunnen het formulier op de website van de ambassade invullen. De deadline hiervoor is woensdag 25 maart 12 uur Panamese tijd. Voor het land geldt een algehele quarantaine. Daarom moeten passagiers een brief van de ambassade printen en meenemen op weg naar het vliegveld. Deze is ook te vinden op de website van de ambassade.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button