CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

KLM zet extra vlucht in van Suriname naar Schiphol

KLM vliegt op 28 maart voorlopig voor het laatst van Suriname naar Amsterdam en zet een extra vlucht in om reizigers thuis te brengen. De vluchten worden met een Boeing 747 uitgevoerd, welke binnenkort met vervroegd pensioen gaat.

Vluchten

De extra vlucht wordt op 27 maart uitgevoerd. Tussen 29 maart en 3 mei zal er niet van of naar Suriname worden gevlogen door KLM. Gestrande reizigers die na 28 maart nog terug moeten reizen naar Nederland kunnen contact opnemen via de website Bijzondere Bijstand Buitenland

Website

De website werd deze week gelanceerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en overheidsinstanties voor Nederlandse reizigers in het buitenland die door de coronacrisis niet in staat zijn om zelf hun terugkeer te regelen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close