CoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsVliegvelden

London City Airport gesloten tot eind april

London City Airport sluit woensdagavond de deuren tot in ieder geval eind april. Alle commerciële- en privévluchten worden opgeschort vanwege het coronavirus.

Personeel

Al het personeel blijft behouden ‘en zal zo snel mogelijk weer aan het werk gaan’, zegt de luchthaven. Het vliegveld heeft aan de regering aangeboden om te kunnen worden gebruikt door hulpdiensten, indien nodig.

Situatie

“Op dit punt in de snel ontwikkelende en onvoorspelbare situatie is dit volgens ons het meest verantwoordelijke om te doen, voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, passagiers en iedereen op de luchthaven”, aldus London City Airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/