AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol Airport

Qatar: 80 procent vol en blijft naar Schiphol vliegen

Qatar Airways zegt dat de vluchten naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland nog voor tachtig procent vol zitten. De terugvluchten naar Qatar vanaf deze landen zitten 36 procent minder vol.

Repatriëring

De maatschappij blijft nog vluchten uitvoeren om zoveel mogelijk passagiers te repatriëren. In de komende periode vliegt Qatar Airways dagelijks vanaf Schphol. De dagelijkse vluchten tussen Doha en Brussel worden vanaf 26 maart tijdelijk teruggebracht naar vier vluchten per week.

Vluchten

Het bestuur van Qatar Airways zegt zich ervan bewust te zijn dat dit een ‘zeer moeilijke periode is en dat er over de hele wereld mensen zijn die een manier trachten te vinden om naar huis terug te keren. Qatar Airways blijft meer dan 150 vluchten per dag uitvoeren en helpt zoveel mogelijk mensen met hun geliefden te herenigen.’

Netwerk

De afgelopen zeven dagen heeft de maatschappij naar eigen zeggen meer dan honderdduizend passagiers naar huis gevlogen. Momenteel vliegt Qatar nog naar 75 bestemmingen. De vrachtafdeling van de maatschappij draagt net als veel andere airlines momenteel bij aan het vervoer van voedsel en essentiële sanitaire producten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close