AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersIndustrieOverig nieuwsVeiligheid

Ryanair blijft naar Eindhoven en Amsterdam vliegen

Ryanair houdt komende week de route van Dublin naar Amsterdam en Londen naar Eindhoven in stand. “We werken samen met de Europese regeringen om te proberen nog enkele vluchten in stand te houden voor geval van nood, ook al zullen er weinig passagiers aan boord zijn”, aldus de maatschappij.

Routes

Naast de twee Nederlandse steden wordt er tussen vrijdag 27 maart en donderdag 2 april ook nog gevlogen naar steden als Brussel, Berlijn, Lissabon en Cologne, alsmede een aantal binnenlandse routes.

April en mei

Of er na 2 april nog enkele vluchten in stand worden gehouden, is nog onduidelijk. Eerder meldde Ryanair dat bijna alle vluchten eind maart zouden worden opgeschort. Later zei de maatschappij in een brief aan klanten dat de verwachting is dat tot en met mei alle vluchten geannuleerd moeten worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close