fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsVeiligheid

Ryanair blijft naar Eindhoven en Amsterdam vliegen

Ryanair houdt komende week de route van Dublin naar Amsterdam en Londen naar Eindhoven in stand. “We werken samen met de Europese regeringen om te proberen nog enkele vluchten in stand te houden voor geval van nood, ook al zullen er weinig passagiers aan boord zijn”, aldus de maatschappij.

Routes

Naast de twee Nederlandse steden wordt er tussen vrijdag 27 maart en donderdag 2 april ook nog gevlogen naar steden als Brussel, Berlijn, Lissabon en Cologne, alsmede een aantal binnenlandse routes.

April en mei

Of er na 2 april nog enkele vluchten in stand worden gehouden, is nog onduidelijk. Eerder meldde Ryanair dat bijna alle vluchten eind maart zouden worden opgeschort. Later zei de maatschappij in een brief aan klanten dat de verwachting is dat tot en met mei alle vluchten geannuleerd moeten worden.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button