CoronaOverig nieuwsVeiligheid

Schiphol: wegbrengers en ophalers, loop niet naar binnen

Schiphol verzoekt mensen die passagiers ophalen of wegbrengen om niet met de reizigers mee te lopen naar binnen of buiten om drukte op de luchthaven te voorkomen.

Maatregelen

Eerder deze week trof de luchthaven ook extra maatregelen om social distancing te bevorderen en reizigers hiervan bewust te maken. Zo creëert de luchthaven extra ruimte voor wachtrijen en krijgt elke vlucht een aparte bagageband.

Tape

Bij ticketbalies, incheckbalies, transferbalies en aankomstposten is met tape of banklining aangegeven wat anderhalve meter is, zodat reizigers hier rekening mee kunnen houden. Ook wordt via het omroepsysteem in de terminal, met boodschappen op schermen en via social media opgeroepen om gepaste afstand te houden van elkaar en van het luchthavenpersoneel.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close