Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

Spectaculaire aankomst MD-11 | Video

Alhoewel de MD-11 sinds de uitfasering bij de KLM niet meer te zien is als passagiersvliegtuig, vliegt het toestel nog wel op vrachtroutes. Sinds het verdwijnen van de MD-11 bij Martinair is het toestel echter nog amper te zien in Nederland. Steeds meer maatschappijen nemen afscheid van de MD-11, zo heeft Lufthansa recent aangekondigd haar MD-11 vrachtvliegtuigen dit jaar nog uit de vloot te willen hebben. De recente prijsstijging voor luchtvracht zou echter uitstel kunnen betekenen voor het type bij de Duitse maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close